Hem > Buenos Aires 2009w15, Ekonomi, Flyg, Fördomar, Nackdelar > Lämnar Sydamerika för Europa

Lämnar Sydamerika för Europa

april 10th, 2009

Sitter på flygplatsen i Buenos Aires – Tyvärr så finns det ingen fri internetanslutning, jag bloggar för senare publicering…
Hittills har allt gått bra, däremot så har de inte alls så smidig administration här och man får dessutom betala en separat flygplatsskatt efter man har checkat in. Så betyget till flygplatsen är nära bottenbetyg. Hittar faktiskt inget som gör att den sticker ut positivt.
Jag har varit här sedan 1740 – över tre timmar före flyget ska iväg. Känner mig allmänt restrött, saknar helt inspiration att köpa med mig något hem – jag vill bara hem och att jag aldrig har rest med så här mycket bagage hjälper nog till med den känslan. Det enda vettiga jag har gjort är att göra slut med de argentinska och brasilianska pengarna… det mesta hamnade i en urna för välgörenhet där man kunde dumpa alla möjliga valutor. Så jag kan säga att jag inte köpte några presenter utan gav pengarna till välgörenhet 😉

 1. John
  april 12th, 2009 i 12:45 | #1

  Välgörenhet fungerar inte.
  ”Afrika fattigare idag än för 25 år sedan”
  /SR Ekot 5/7-2005.

  Dessutom sa Ellen Key:
  – Ytlig välgörenhet är som att
  tända rökelse vid samhällets
  smutsiga kloakutlopp. …

Kommentarer är avstängda.