Park och trädgård

april 10th, 2009

Fick en stadsguide på turistinformationen när jag kom i söndags. Kollade inte så mycket i den – då var jag mer intresserad av kartan jag också fick… men när GPSen har fungerat så bra här så blev allt tillslut liggandes här på hotellet.
Hotellets internetuppkoppling är lite svajig och har varit det i några dagar – så när det inte är så smidigt att surfa så kom jag och tänka på den där guiden jag hade fått. När jag läste den så upptäckte jag att jag hade redan sett mycket som den tipsade om. Men ett område hade jag missat och det var ett parkområde. Det området hade ett Zoo, några parker och en japansk trädgård… Jag skippade Zooet.


Tog tunnelbanan dit och gick runt i parken – en rätt så fin park som dessutom hade en sjö i mitten och med hjälp av en bro kunde man komma ut till en rosenträdgård. Annars så hade parken en sak som nog bara jag uppskattade, en järnvägslinje som gick precis bredvid – så jag satt där och kollade på olika förbipasserande tåg ett tag samtidigt som drack lite Cola.
I den Japanska trädgården så var det lite mer ompysslat och de hade dessutom en bra restaurang där 🙂

Kommentarer är avstängda.